středa 6. března 2013

Rady nejen pro nevěstu ..


Ať už jsme jacíkoli, jak jedinečným vzhledem, tak originální povahou, byla by škoda, abychom si svůj život neužili podle našich snů. A je-li jedním z nich mít výjimečné vzpomínky zachycené ve fotografii, co nám v tom brání?

Je pravdou, že každý chceme vypadat co nejlépe, ale ne vždy víme, jak na to. Připravil jsem tedy pro vás několik tipů, které vám pomohou dosáhnout dokonalého vzhledu na každé fotografii:


Nejprve tipy pro fotografované:

1. Z fotografování nemějte obavy, ale užijte si jej!
2. Před objektivem volte raději pózy stranou. K dokonalejšímu vzhledu vám taktéž pomohou pózy se zkříženýma nohama a to raději v mírném předklonu než záklonu.
3. Při výběru oblečení doporučuji využít spíše tmavší barvy. Nemusí to však vždy být jen černá: například k zeleným očím zvolte oblečení v tmavě zelených odstínech. Bude-li se jednat o fotografování ve stylu více boudoir, nebojte se experimentu a prodiskutujte styling se svým fotografem.

Posvatební fotografování

Víceméně jsou 2 důvody, kdy se novomanželé rozhodují pro stylizované (aranžované) svatební fotografování v jiný, než svatební den. Prvním z nich je, když jejich 'oblíbený' fotograf má již daný termín obsazen. Druhý, když si chtějí užít svatbu s přáteli a neodjíždět na dlouhé focení.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Děkuji za Váš komentář ! :) A přijte zase :)